^

EGYÜD KRISZTINA

Stúdióvezető

 

Hatha jóga – Yin jóga - Aranykor jóga - Naliní női jóga – Birthlight kismama jóga,

Kismama flow és babás oktató, Dúla

a Magyar Jógaoktatók Szövetségének minősített oktatója

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Közel 40 évesen kezdtem el jógázni. Előtte fogalmam sem volt, hogy eszik-e vagy isszák a jógát. Amolyan elérhetetlen dolognak tűnt számomra, kitekert pózok jutottak eszembe és a túl nagy csönd és semmittevés képei váltakoztak bennem a jóga hallatán.

 

Majd a „véletlenek” sorozata úgy alakította az életemet, hogy találkoztam valakivel, aki épp jógát tanított és mesélt róla……majd egy barátnőm magával hívott egy jóga foglalkozásra…..majd a szememet kibökte egy jóga tanfolyam hirdetése…..és elkezdődött valami. Egy ÚT, aminek még nagyon az elején járok, de érzem, tudom, hogy az én UTAM! Az események követték egymást és egy jógaoktatói képzésen találtam magam….minden egyes percét élveztem és úgy tanultam, mint egy kisangyal. Az életem minden percét azóta is kitölti a jóga. Átalakult az életem, megváltoztak a szokásaim, módosultak a gondolataim, a változás az Életem minden területére kiterjedt.

 

Nem tudom azóta sem a nyakamba tenni a lábam, sőt, nagyon sok mindent nem tudok produkálni a kitekert pozitúrák körében, de egy BIZTOS: az ÉLETEMET MEGVÁLTOZTATTA a JÓGA! Ezt a megváltozott életérzést szeretném átadni azoknak az embereknek, akik felelősséget tudnak és akarnak vállalni az életükért!

Lehet fiatal, idősebb, nő, férfi, egészséges vagy betegséggel küzdő, mindenki egyaránt FONTOS!

Számukra raktam azt a fészket, amit úgy hívnak: HARMONY YOGA

 

Elérhetőségei:

e-mail:                     harmoniajogastudio@gmail.com

tel.:                         (36) 20 439-4201

Végzettségek