TAVASZI PROGRAMJAINK

SZINTE MOST KEZDŐDÖTT AZ ÉV, DE MI MÁR VÁRJUK A TAVASZT! NAGYON, DE NAGYON!

NÉHA MÁR KISÜT A NAPOCSKA IS, ÉS ILYENKOR ALIG VÁRJUK, HOGY MÁR RÜGYEZZENEK A FÁK. MOST MÁR ELŐRE TEKINTÜNK, TERVEZZÜK A SZABADBAN ELTÖLTHETŐ IDŐT. ADDIG IS, MÍG TÉNYLEG KIMEHETÜNK A FŰRE JÓGÁZNI, AJÁNLUNK NÉHÁNY TAVASZVÁRÓ PROGRAMOT STÚDIÓNKBAN. 

  • Február 07-én másodszorra várja a 6-14 éves gyerekeket Ádám. A hangtálak rezgéseiben megpihenni egy olyan relaxáció, amelyet a gyerekek is könnyedén tudnak befogadni. A hangfürdő alatt „csak” feküdni kell kényelmesen, betakarózva és hallgatni a tibeti hangtálak csodás bongó hangjait. A rezgések által nyújtott pihenés pedig igazán feltöltő és a gyerekek is megtapasztalhatják a pihenésnek ezt a fajtáját. Figyelem! Ha egyszer kipróbálod, függővé válsz! Lehetőség van a gyerekeket elkísérni a szülőnek is, de nyugodtan maradhatnak a gyerekek egyedül is, vigyázunk Rájuk!
  • Február 24-én egy izgalmas témával vár Kata és Dani, akik egy családállítás keretein belül foglalkoznak a pénzzel, a pénz áramoltatásával. Kit ne érdekelne ez a téma? 🙂
  • Február 25-én Ádám ismét hangfürdőt tart, ezúttal inkább a felnőtteknek, de nagyobb gyerekek  is részt vehetnek rajta. A kikapcsolódásnak ez a formája az egyik legkényelmesebb, hisz nem kell semmit csinálnod, csak kellemesen betakarózva átadod magad a hangoknak. 
  • Március 1-jén Kriszta és Ádám – a sikeres decemberi közös jóga és hangfürdő után – ismét együtt tart egy tavaszköszöntő foglalkozást. Hangolódva a rügyfakadásra, napfürdőre, mindezt egy jóga és hangfürdő fúziójával szeretnék előcsalogatni. 

     

    Az árakat és a jelentkezés feltételeit megtalálod a programok menüpontban ITT.

    Bejelentkezés ITT.