Gerincközpontú hatha flow jóga

A flow óra folyamatos áramlása segíti a koncentrációt, az elmélyülést és a jelen pillanat megélését. A hosszan kitartott ászanák helyett a folyamatos mozgásé a szerep, ezért a gyakorló figyelme is könnyebben marad a gyakorláson és nehezebben kalandoznak el a gondolatai. Az óra első felében az aktívabb, mégis lágy gyakorlatokon van a hangsúly, míg az óra második része a lassabb, elengedést szolgáló ászanákról szól.

A flow óra folyamatos áramlása segíti az elmélyülést, a koncentrációt és a jelen pillanat megélését. Az óra első felében az aktívabb, mégis lágy gyakorlatokon van a hangsúly, míg az óra második része a lassabb, elengedést szolgáló ászanákról szól.

A gerincközpontú jógaórán a mozdulatok lassú, mégis folyamatos áramoltatása során tudatosan irányítjuk figyelmünket a teljes gerincre és a test egészére. Megerősítjük a gerinc melletti tartóizmokat és nyújtuk, lazítjuk a tipikusan ülő életmód során befeszült izomcsoportokat. Az oldalirányú és lágy csavarásokkal serkentjük az agyi-gerincvelői folyadék áramlását és a porckorongok „olajozását”.

Az órát kortól, nemtől függetlenül mindenkinek ajánljuk.

A Harmónia Jóga Stúdió a Magyar Jógaoktatók Szövetsége által minősített stúdió.

Email

info@harmoniajogastudio.hu

Telefon

+36 20 439 4201

Cím

2330 Dunaharaszti, Fő út 158. (az udvarban)

Lépj velünk kapcsolatba!