Harmónia Jóga kezdő jóga tanfolyam

Időpont: 2019. február 16. 17:00 – 19:00 + további 7 alkalom

Hozzájárulás: 20.000,- Ft

Foglalkozás vezető: Együd Krisztina minősített jógaoktató és Janák Luca Betta jógaoktató

A tanfolyamra 5.000,- Ft előleg befizetésével lehetséges a helyed biztosítása az info@harmoniajogastudio.hu e-mailre küldött jelentkezéssel.

MÉG NEM JÓGÁZTÁL, DE ÉRDEKEL, HOGY MILYEN ÉRZÉS ÉS SZÍVESEN KIPRÓBÁLNÁD?

A JÓGÁBAN SEMMI MISZTIKUS nincs, egy tökéletességig csiszolt módszer a testi és lelki (pszichés) egészség elérésére és fenntartására, ahol a legalapvetőbb gyakorlatokkal ismerkedünk meg.

Az első és legfontosabb a LÉGZÉS. Jógagyakorlás közben speciális légzést alkalmazunk, amely különbözik a hétköznapokban megszokott légzésünktől. A jóga-légzés extra mennyiségű életerővel, ún. pránával tölti fel a testet, és ezt az EXTRA ENERGIÁT fogjuk hasznosítani a TESTHELYZETEKBEN, más néven ászanákban. A jóga-ászanák közös jellemzője, hogy stabil, mégis laza testtel végezzük őket, hogy az energiaáramlás akadálytalanul erősödjön fel az egész testben. Az ászanákkal operáló jógák közös elnevezése: HATHA JÓGA. Ennek sok vállfaja fejlődött ki, de az alapok mindenütt azonosak.

Ha már lélegezni és helyesen tartani megtanultuk az ászanákat, a következő lépcsőben MEGTANULJUK A LÉGZÉST ÖSSZEKÖTNI A MOZGÁSSAL. Ez a harmónia segíti elő a tudat, az elme elcsendesedését, a gondolatok áramlásának megállítását. Elérkeztünk a ’FLOW’ állapothoz, amely megegyezik a MEDITÁCIÓ állapotával. Ebben az állapotban átéljük a belső békét és harmóniát.

Mindezek megkoronázásaként elsajátítjuk a NAPÜDVÖZLET-et. Ebben a gyakorlatban minden benne van, ami szép és harmónikus a jógában, ezért ez a legfontosabb gyakorlatunk, már kezdő szinten is, és haladón egyaránt. Ezzel az egyszerű gyakorlattal már reggel, ébredés után fel tudod tölteni magadat egész napra. FRISS ENERGIÁval, JÓKEDVvel és OPTIMIZMUSsal mehetsz neki a napi feladatoknak, és az egész nem több 10 percnél.

Ami soha nem maradhat el, az a gyakorlást lezáró, mély RELAXÁCIÓ. A gyakorlás eredményei a relaxáció alatt vésődnek be, és az összegyűjtött energia is ilyenkor oszlik szét a testben. Az elme teljesen kikapcsol, megpihenünk a Belső Csendben.

NEM NEHÉZ, NEM FÁJ, CSAK EL KELL KEZDENI!

A jógagyakorlás kezdete nagyon különös tud lenni és lelkesítő, ha még sosem próbáltad. Ne aggódj, ha nem éred el a talajt és nem tudod kitartani a pózokat. Pár alkalom után elkezded tapasztalni a jóga hatásait, ahogy formálódik, változik a tested oly módon, amit sosem gondoltál volna!

Segítségül hívjuk a színeket, illatokat, hangokat és mindazt a tudást, amit ötvözünk saját egyéniségünkkel

Oktatók: 

  •  Együd Krisztina minősített jógaoktató és
  • Janák Luca Betta jógaoktató

Időpont: 2019. február 16. 17:00-19:00 + további 7 alkalom (február 23., március 2., március 9., március 23., március 30., április 6., április 13.)

Hozzájárulás: 20.000,- Ft, mely tartalmazza az elméleti és gyakorlati oktatást, az eszközök használatát és írásos jegyzetet.

Jelentkezés:  5.000,- Ft foglaló megfizetésével és a kitöltött jelentkezési lap visszaküldésével válik érvényessé.

Létszám: minimum 4, maximum 13 fő.

 

Várunk szeretettel ♥

Kriszta & Luca