Hegedüs Bettina

Hatha és Flow jóga oktató

Már gyermekként is szeretett mozogni, sok sportot és táncot kipróbált. Leginkább a könnyed, de annál nagyobb tudatosságot igénylő mozgásformák állnak közel a szívéhez. Amikor elkezdett dolgozni sajnos háttérbe szorult a rendszeres mozgás. A sokunk által ismert mozgásszegény életmód vezette el a jógához. Már a húszas éveiben jelentkezett állandó hát-és nyakfájás miatt úgy érezte ez így nem mehet tovább, változtatni akar az életén. A jógában találta meg azt az egységet, külső és belső harmóniát amit egész megelőző életében keresett. A jógának köszönhetően nem csak egy fizikai változás indult el, hanem lelki és spirituális fejlődés is. A vitalitás mellett megtapasztalta a megnövekedett kreativitást, nagyobb önismeretet, önbizalmat és lelki békét. Óráin az ászanák, légzőgyakorlatok és relaxáció segítségével adja át ezt a tapasztalatot gyakorlóinak.

Hatha jóga oktatói (200 YAI), illetve Flow jóga oktatói képesítést a Samadhi Jógastúdióban szerzett.

A jóga mellett masszázs kezelésekkel segít a hozzá fordulóknak a test és a lélek feszültségeinek oldásában. Alkalmazott technikái: a svédmasszázs, AromaTouch (esszenciális doTerra illóolajokkal), Thai masszázs, irodai masszázs, Kineziotape.

Számára a jóga egy életmód, ami a jógaszőnyegen túl az élet minden területére kiterjed:

 • aktívabb hétköznapok,
 • egészséges táplálkozás,
 • emberi kapcsolatok,
 • folyamatos önképzés,
 • környezettudatosság.

Amiért ajánlja a rendszeres jóga gyakorlást:

Az a vitalitás, jobb közérzet, életöröm, kapcsolódás másokkal, önmagunk és határaink megismerése, feszültségek/blokkok oldása, önszeretet…

 

 

  Harmóniában lenni – „Békében lenni Önmagaddal és a világgal” – számomra ezt jelenti a Jóga!

  Infó

  Telefon: +36 30 846 2178
  E-mail: betti88.hegedus@gmail.com

   

  Szakterületek

  • Hatha jóga
  • Flow jóga

   

  "A boldogság forrása nem rajtunk kívül, hanem bennünk van."