Ladányiné Bálint Mónika

Óvópedagógus, gyermekjóga oktató

Pedagógusként naponta tapasztalom, hogy a mozgás elengedhetetlen feltétele a megfelelő fiziológiai és pszichológiai fejlődésnek.

A jóga egy komplex pedagógiai eszköz, ami elősegíti a gyermekek testi-lelki-szellemi fejlődését egy vidám, játékos foglalkozáson keresztül.                                                              A rendszeres gyermekjóga fejleszti az egyensúlyérzéket, a harmónikus mozgást, a mozgáséerzékelési, helyzetértékelési és tapintási rendszereket. Elősegíti a figyelem, a szociális készségek fejlesztését, a jobb és bal agyfélteke kommunikációját.

A helyes légzéstechnikák elsajátítása segít csökkenteni a stresszt, és szorongásoldó hatással is bír. A gyermekjóga segít a helyes önkép kialakításában, kiváló önbizalomerősítő valamint elfogadásra tanít önmagunkkal és másokkal szemben.

Gyermekjóga oktatói tanulmányaimat Csíki Mariannál végeztem, aki a JÓGA MÓKA módszer megalkotója és az egyik legkiválóbb szakember e területen.

 

„A jóga rendszeres gyakorlása segíthet abban, hogy szilárdan és stabilan nézz szembe az élet forgatagával.”(B.K.S.Iyengar)

Infó

Telefon: +36 70 389 3721
E-mail: ladanyine72@gmail.com

 

Szakterületek

Gyermekjóga

 

"A boldogság forrása nem rajtunk kívül, hanem bennünk van."