Meglepetés jógatanfolyam kezdőknek

Ha nemcsak a testedet, de a szellemedet és a lelkedet is egyenesbe szeretnéd hozni, jelentkezz különleges jógatanfolyamunkra. Részleteket itt találsz.

Meglepetés-jógatanfolyam kezdőknek

A múltkori blogbejegyzésemben már említettem, hogy idén 20 éves a Magyar Jóga Társaság. Azt is elárultam, hogy ennek örömére egy kis meglepetéssel készülök. Ezúttal elsősorban a kezdő jógázóknak. Szerencsére egyre többen vagytok, akik szeretntnek közelebbről is megismerkedni a jóga csodájával. Lehet, hogy túlzónak gondolod a csoda szót, de meg vagyok győződve arról, hogy a jóga tényleg az. Mert

 • csodát tesz a testünkkel,
 • csodát tesz a lelkünkkel és
 • csodát tesz a szellemünkkel is.

Persze mindezt csak akkor, ha mi is úgy akarjuk, és ha nem vagyunk lusták egy kicsit tanulni is hozzá.

Ez utóbbi viszont nem megy csak úgy. Teljesen megértem, hogy fáradt vagy, és hogy a jógától pihenést, energiát remélsz. Azt is megértem, hogy semmi kedved pluszban még tanulni is hozzá. Most nem mondom, hogy ez elengedhetetlen, mert magad is rá fogsz jönni.

Inkább arra gondoltam, hogy összekötöm a kellemeset a hasznossal.

 

 A te jóga-utad

Szombathoz 2 hétre, február 16-án indul a rendkívüli jógatanfolyam, amelyen több igazán fontos és hasznos témát tárgyalunk ki. A „fejtágítás” mellett természetesen a gyakorlatban is mutatok technikákat, amelyek nélkül nem jóga a jóga, és te sem érnéd el a célodat.

Nem szeretnék előre mindent elárulni, mert abban a szombatonkénti 2 órában úgy jó, ha te magad csodálkozol rá a dolgokra. Hiszem, hogy csak így tudod majd megtapasztalni a jóga tanítását. Én sok mindent el fogok neked mondani, de helyetted nem tudom megélni. Mert te is egy külön ember, egy külön személyiség, egy külön individuum vagy, aki egyedi módon jut el a belső titokhoz. Most lehet, hogy ezt túl misztikusnak találod, de ha jelentkezel a tanfolyamomra, mindent megértesz majd.

Addig pedig ízelítőül elárulom a tanfolyam fő témáit: 

 1. A jóga lényege
 2. Ászanák (helyes kivitelezés rávezető gyakorlatokkal)
 3. Jógaetikett 
 4. Mantrák (szanszkrit, gurmuki)
 5. Napüdvözlet (gerinckímélő módon)
 6. Pranayama (helyes légzés)
 7. Stresszkezelés jógával
 8. Testtípusok és dósák. 

 

Figyeld a facebook oldalunkat és a honlapot is, hamarosan jövök a jelentkezés részleteivel. Remélem, találkozunk február 16-án 🙂

Szeretettel várlak a Harmónia Jógastúdióban.

Namaste