Időpont: 2023. október 15.  14:00 – 17:00

A workshop díja: 14.900,- Ft

Foglalkozás vezető:
Fekete Krisztina

arcjóga oktató, gerinctréner, női jóga oktató, női jógaterapeuta

Jelentkezés – 5.000,- Ft előleg befizetésével – folyamatosan az mfekete.krisztina@gmail.com e-mail címen.

Ahogy testünk, úgy arcunk formája, tónusa is megváltoztatható izmaink erősítésével. Az arcjóga holisztikus módszerébe nem csupán az arcunkon található több, mint 60 izomnak az erősítésével foglalkozunk, hanem a ráncok, aszimmetriák kialakulásának a hátterében meghúzódó okokat is vizsgáljuk, megtanuljuk kezelni a minket érő stresszt, hiszen a stressz, feszültség az arcunkon is látható nyomokat hagy.

Elengedhetetlen része a gyakorlásoknak a légző gyakorlatok, relaxációs technikák, önszeretet gyakorlatok is. Rápillantunk azokra a szokásainkra, amelyek az aszimmetriák kialakulásához vezettek, és megpróbáljuk, lassan, szép sorjában ezeket a szokásokat elhagyni, vagy másikra cserélni. Hiszen más életet, más arcot, testet, ugyanazokkal a szokásokkal nem lehet előhívni.

Ezen a 3 órás workshopon konkrét gyakorlatokat, reggeli-esti rutint, autóban végezhető gyakorlatokat vihetsz haza, lesz kérdezz-felelek rész, ahol egyéni helyzetek megoldására is lehetőség nyílik, a pici elméleti részt rengeteg gyakorlati praktika , szépségápolási tipp követi.

Kérlek kényelmes ruhában, smink nélkül gyere, legyen nálad hajpánt, vagy hajgumi, a hidratáló krémed, jókedv, nyitottság és némi őrültség, ami az együtt grimaszoláshoz elengedhetetlen.

A foglalkozás min. 4 max. 12 fő részvételével kerül megrendezésre.

24 órán belüli lemondás esetén nem áll módomban a pénzt visszautalni, de 3 hónapon belül egy következő időpontban felhasználható online, vagy személyesen.

Várunk szeretettel ♥