Bejelentkezés órára: görgess lejjebb ▼

Fontos tudnivalók! Bejelentkezés előtt kérlek olvasd el!

Ÿ A bérletek a kiállítástól és/vagy az első felhasználás napjától számított 7 hétig /5 alk. bérlet esetén/ illetve 3 hónapig /10 és 20 alk. bérlet esetén/ érvényesek.

Ÿ A bérlet 1 alkalommal 30 napig felfüggeszthető (betegség, utazás stb.), de előzetes  jelzés szükséges.

Ÿ A bérlet nem átruházható, csak a bérlet tulajdonosa használhatja!

Ÿ A terem korlátozott befogadóképességére tekintettel a választott foglalkozásra BEJELENTKEZÉS szükséges.

Ÿ A foglalkozás lemondása – az órát megelőző 5 órán belül – térítésköteles!

Ÿ A foglalkozás lemondás hiányában térítésköteles!

Ÿ A reggeli és délelőtti foglalkozásokra ELŐZŐ ESTE 20:00-ig kérjük bejelentkezni!

 

"A boldogság forrása nem rajtunk kívül, hanem bennünk van."

 

FELHÍVÁS

Járványügyi korlátozások miatt életbe lépett változások

Kedves Vendégünk!

Tekintettel a jelenlegi járványügyi intézkedésekre, a Harmónia Jógastúdióban is számos olyan intézkedést léptettünk életbe, amelyek lehetővé teszik, hogy a kialakult helyzetben is teljesen biztonságosan jógázhass nálunk.

Limitált létszámú jógaórák – Online bejelentkezés

Jógaóráinkon a résztvevők számát limitáltuk, ezért azokon csak az előzetes online bejelentkezéssel lehet biztosan részt venni. Az online bejelentkezés a bérlettel rendelkező és nem rendelkező vendégeink esetén is érvényes. Csak az előre bejelentkezett vendégeink részére tudjuk garantálni a részvételt. Az órákra bejelentkezni - a Motibro rendszerén keresztül, legkésőbb az adott óra kezdete előtt 2 órával -, az adott órára kattintva tudsz. Amennyiben nem tudsz részt venni az órán, kérünk haladéktlanul mondd le az órát! A lefoglalt órákat az óra kezdése előtt 5 órával van lehetőség lemondani. Le nem mondás illetve 5 órán belüli lemondás esetén az alkalom térítésköteles. Ha elakadtál, telefonálj vagy írj!
A reggeli és délelőtti foglalkozásokra a bejelentkezést legkésőbb a foglalkozást megelőző este 20:00-ig kérjük megtenni.

Bérletek

A megváltott bérletek egyszeri alkalommal, max. 4 héttel hosszabbíthatók, mely igényt a bérlet lejárta előtt kérünk jelezni.

Készpénz helyettesítő fizetési eszközök

Hamarosan online is tudsz majd fizetni a bérletért, alkalomért, szíves türelmedet kérjük ez ügyben. Ha már működik az online fizetés, haladéktalanul jelezzük. Amennyiben szeretnéd, átutalással is ki tudod egyenlíteni részvételedet, erről érdeklődj a stúdióvezetőnél.

Eszközök használata

Jógastúdiónkban folyamatosan takarítunk, hetente többször ózonos fertőtlenítést végzünk, valamint minden eszközünket fertőtlenítjük. Javasoljuk, hogy jógaóráinkon -lehetőség szerint- a saját szőnyegedet használd, ha teheted, érkezz átöltözve. Ugyanakkor -saját felelősségre- továbbra is lehetőséget biztosítunk arra, hogy a stúdióban található szőnyegeket használd, azokat használat után kötelezően fertőtlenítsd az erre kihelyezett fertőtlenítőszerrel. A mosdókban fertőtlenítős szappant, papírtörlőt, az öltözőben érintésmentes kézfertőtlenítőszereket találsz a higiénia fenntartása érdekében.

Ajánljuk figyelmedbe még a jógaetikettünket, melyet ezt a felhívást bezárva találsz meg a főoldalon.

 

Várunk sok szeretettel jógaóráinkon, vigyázva egymásra és magunkra!