Kapcsolat

Email

info@harmoniajogastudio.hu

Telefon

+36 20 439 4201

Cím

2330 Dunaharaszti, Fő út 122.
A Harmónia Jóga Stúdió a Magyar Jógaoktatók Szövetsége által minősített stúdió.

Írj nekünk üzenetet!

FELHÍVÁS

Járványügyi korlátozások miatt életbe lépett változások

Kedves Vendégünk!

Tekintettel a jelenlegi járványügyi intézkedésekre, a Harmónia Jógastúdióban is számos olyan intézkedést léptettünk életbe, amelyek lehetővé teszik, hogy a kialakult helyzetben is teljesen biztonságosan jógázhass nálunk.

Limitált létszámú jógaórák – Online bejelentkezés

Jógaóráinkon a résztvevők számát limitáltuk, ezért azokon csak az előzetes online bejelentkezéssel lehet biztosan részt venni. Az online bejelentkezés a bérlettel rendelkező és nem rendelkező vendégeink esetén is érvényes. Csak az előre bejelentkezett vendégeink részére tudjuk garantálni a részvételt. Az órákra bejelentkezni - a Motibro rendszerén keresztül, legkésőbb az adott óra kezdete előtt 2 órával -, az adott órára kattintva tudsz. Amennyiben nem tudsz részt venni az órán, kérünk haladéktlanul mondd le az órát! A lefoglalt órákat az óra kezdése előtt 5 órával van lehetőség lemondani. Le nem mondás illetve 5 órán belüli lemondás esetén az alkalom térítésköteles. Ha elakadtál, telefonálj vagy írj!
A reggeli és délelőtti foglalkozásokra a bejelentkezést legkésőbb a foglalkozást megelőző este 20:00-ig kérjük megtenni.

Bérletek

A megváltott bérletek egyszeri alkalommal, max. 4 héttel hosszabbíthatók, mely igényt a bérlet lejárta előtt kérünk jelezni.

Készpénz helyettesítő fizetési eszközök

Hamarosan online is tudsz majd fizetni a bérletért, alkalomért, szíves türelmedet kérjük ez ügyben. Ha már működik az online fizetés, haladéktalanul jelezzük. Amennyiben szeretnéd, átutalással is ki tudod egyenlíteni részvételedet, erről érdeklődj a stúdióvezetőnél.

Eszközök használata

Jógastúdiónkban folyamatosan takarítunk, hetente többször ózonos fertőtlenítést végzünk, valamint minden eszközünket fertőtlenítjük. Javasoljuk, hogy jógaóráinkon -lehetőség szerint- a saját szőnyegedet használd, ha teheted, érkezz átöltözve. Ugyanakkor -saját felelősségre- továbbra is lehetőséget biztosítunk arra, hogy a stúdióban található szőnyegeket használd, azokat használat után kötelezően fertőtlenítsd az erre kihelyezett fertőtlenítőszerrel. A mosdókban fertőtlenítős szappant, papírtörlőt, az öltözőben érintésmentes kézfertőtlenítőszereket találsz a higiénia fenntartása érdekében.

Ajánljuk figyelmedbe még a jógaetikettünket, melyet ezt a felhívást bezárva találsz meg a főoldalon.

 

Várunk sok szeretettel jógaóráinkon, vigyázva egymásra és magunkra!