Ne zárkózz be, jógázz! A jóga beindítja az öngyógyító folyamatokat és erősíti az immunrendszert. Most erre van szükséged! A stúdiónkban biztonságban vagy.

Immunrendszer erősítése jógával

A Covid itt van, és valószínűleg – mint eddig minden vírus – marad is. Pont ezért lenne olyan fontos, hogy megerősítsük az immunrendszerünket, azaz magunkat lelkileg és testileg egyaránt.  A jóga azt mondja, törekedjünk az egyensúlyra, mert csak így élhetjük a napjainkat békében, szeretetben és boldogságban. A Harmónia Jógastúdió ezért nem zár be, hanem mindent megtesz annak érdekében, hogy biztonságos közegben tapasztald meg a jóga erejét és hatását. Hogy ne félelemben, hanem belátón és felelősségteljesen élhess ebben nehéz időszakban is. Mutatom, hogyan vigyázunk rád a jógaórákon.

Biztonságos közeg a Harmónia Jógastúdióban

Minden szükséges óvintézkedést meghoztunk és még annál is továbbmentünk.

  • Első lépésként – természetesen nemcsak a Covid idején – naponta többször is fertőtlenítünk.
  • Érintésmentes, alkoholos-teafás kézfertőtlenítőt helyeztünk ki, és
  • a törölközőket lecseréltük papírtörlőkre.
  • A jógamatracokat szintén rendszeresen fertőtlenítjük, de ha hozol sajátot, ahhoz is adunk külön fertőtlenítős tisztítókendőt, hogy az óra előtt még egyszer áttörölhesd.
  • Illóolajos diffúzor és egy ózongenerátor is gondoskodik a stúdió levegőjének folyamatos tisztításáról, hogy valóban nyugodt lehess.

Ha még mindig úgy érzed, ez nem elég, hiszen emberek közé mész, akkor szeretnélek megnyugtatni:

Az órán résztvevők létszámát is lecsökkentettük annak érdekében, hogy biztosíthassuk a megfelelő távolságot köztetek. Ennél többet azonban nem tehetünk. Illetve mégis.

Hogyan segít a jóga az immunrendszer megerősítésében?

A jóga már önmagában is beindítja az öngyógyító „folyamatokat”, bármilyen testi vagy lelki gondjaid is legyenek. Ezen felül erősíti az immunrendszert is, hiszen a különböző csakrákra irányuló ászanák, a célzott gyakorlatsorok és a jóga életmódjának útmutatásai mind-mind az egészségünket szolgálják.

A Covid ellen úgy lehet a legjobban védekezni, hogy megerősítjük az immunrendszerünket és betartunk minden óvintézkedést. Ez utóbbi esetében azonban hiba lenne a bezárkózásra gondolnod, és azt is elmondom, miért.

Nem az elszigetelés a legjobb védekezés

A Covid, mint minden más vírus, észrevétlenül támad. Ha azonban erős az immunrendszered, a negatív hatásait csökkentheted. Az immunrendszered megerősítéséhez azonban

  • egészségesen kell étkezned,
  • gondoskodnod kell a megfelelő mennyiségű vitaminbevitelről és
  • mozgással is karban kell tartanod a testedet, no meg persze a lelkedet is.

Ne felejts el, hogy a mozgás a legtökéletesebb stresszlevezető, amire ilyen súlyos járványidőszakban külön szükséged van. De ugyanígy elengedhetetlen, hogy emberekkel is találkozz, hiszen társas lények vagyunk; egymás nélkül nem tudunk élni. A bezárkózás elmagányosodáshoz, lassú befelé forduláshoz, végső soron pedig akár súlyos depresszióhoz is vezethet.

Erősítsd meg magad! Erősítsd meg az immunrendszeredet és gyere el a Harmónia Jógastúdióba. Vigyázunk rád!

Néhány személyes ajánlás, melyeket én is használok:

Szeretettel várlak.

                          NAMASTE

                                   Együd Kriszta