ÁLDÁS SZER

Képzeld el, hogy a várandósság utolsó heteiben eláraszt az áldások folyója, és körülvesznek azok a nők, akiket szeretsz, és akikben bízol. Ott lehet anyukád, nagymamád, lánytestvéred, legjobb barátaid, nagynénik, ismerősök és mindannyian veled ünnepelik az anyaság felé vezető utadat.

Miről szól?

 Az útra/szülésre bocsájtó szertartás hagyományosan a navajo indiánoktól ered mely során megünneplik a nő anyává válását. Ugyanakkor itt Európába is és a mi kis hazánkban is igen fontosak voltak még nem is olyan rég az évkörhöz kapcsolódó szertarások pl.: nyári, téli napforduló és az átmeneti rítusok pl.: első holdazás, házasságkötés stb. Így nem is olyan meglepő, hogy a szülésre bocsátó szertartás egyre inkább népszerű. Hiszen ezen az alkalmon a leendő édesanyán van a hangsúly.

Hogyan zajlik? 

Maga az ünnep egy áldott női körben zajlik, mely során megerősítik a kismamát abban, hogy készen áll a szülésre és az anyaságra. Ez egy varázslatos nap, amikor az ünnepelt királynőnek érezheti magát. A cél az, hogy érezze a szeretetet, felismerje erejét, higgyen a testében és annak képességében, hogy meg tudja szülni gyermekét, és magabiztos Édesanya lesz. Segít a nőknek felkészülni a születésre, érzelmileg, lelkileg és szellemileg és az anyaságba való átmenet minden fontos rítusára. A szülésre bocsátó szertartás olyasmi, amelyet minden várandós nő megérdemel a szülés előtt.

A titok csak ennyi: Egy nő, aki sok szeretettel és díszítéssel rendelkezik, képes lesz szépen és örömmel szülni, tudva, hogy mások támogatják és tartják őt.

 

 

Mit nyújt?

Minden kismama másra vágyik az utolsó hetekben, más ad neki pozitív megerősítést. Van, aki kéz-láb vagy fejmasszázst szeretne. Esetleg pocakfestés minden álma. Sokan kedvelik a jóízű beszélgetést szülésélményekről. Egy virágvizes lábfürdő csodákra képes, és egy szép hajfonat vagy virágkoszorú igazi királynővé varázsolhatja az ünnepeltet. Lehet készíteni közös emlékkarkötőt, nyakláncot vagy pozitív, támogató gondolatokkal díszített fűzért, melyet magával vihet a nagy napon. Az összegyűltek egy-egy kis mécsest vihetnek magukkal. amit aztán az szülés napján mindenki meg tud gyújtani így újra kapcsolódva távolról támogatják éppen szülő nőtársukat. Természetesen a lehetőségek tárháza végtelen és csakis a kismamán múlik, mit szeretne.

 

Kik kérhetik?

 A kismamák kérhetik maguknak ezt a szertartást, de anyukák a lányukat vagy nagymamák az unokát esetleg barátnő a barátnőt is meglepheti ezzel a megismételhetetlen élménnyel.

A szülésre bocsátó ünnep (a szolgáltatás megrendelő által megadott személyekkel): 20.000-35.000,- Ft. Az esemény megrendezése minden esetben egyénileg, személyre szabottan történik. A kismamával és/vagy a neki szervező ismerőssel személyes egyeztetés keretén belül.

A foglalkozást tartja: Tóth Szilágyi Bojána Birthlight Kismama jógaoktató, Babás jógaoktató, Ayurvédikus babamasszázs oktató

 előre egyeztetett

Időtartam: 3-5 óra között, a választott szolgáltatás szerint

Ár: 20-35.000,- Ft/választott szolgáltatás szerint

Ha van olyan Nőtársad, akit szeretnél meglepni egy igazán lélekemelő ajándékkal, keress minket: info@harmoniajogastudio.hu