Koltayné Budai Kitti

Sivananda jóga és női jóga oktató, kineziológus, 

A jógával komolyabban 2014-ben találkoztam. Azt tudtam, hogy embereknek akarok segíteni, de azt még nem hogy milyen módon. Ebben az évben jött szembe velem a Narada Akadémia akkori nevén Jógapszichológia és Életmódtanácsadó képzése (ma Jógapszichológia és Védikus Mentor Képzés). Akkor éreztem hogy itt nincs megállás, nem csak a filozófia érdekel, hanem a gyakorlásba is bele kell vetnem magam. Így kerültem 2016-ban a Sivananda Jógaközpontba, ahol elvégeztem az oktatóképzést, 2018-ban pedig Női jógaoktató is lettem. Közben 2015-2018 között elkezdtem tanulni a kineziológiát is, hogy minél több eszköz legyen a kezemben azért, hogy a hozzám fordulóknak tudjak segíteni.

Szívügyemnek érzem azoknak a nőknek a segítését, akik gyermeket szeretnének, de valami oknál fogva nem jön össze a baba. Megfogadtam, hogy ha egyszer lesz gyerekem, azokon fogok segíteni akik ugyanúgy küszködnek, ahogy mi is. Végül 3 évet vártunk az első gyermekünkre, és pont akkor fogant meg, amikor elkezdtem női jógát oktatni, illetve kineziológusként dolgozni.

Folyamatosan fejlesztem magam, jelenleg a Selfness Yogánál tanulok, folyamatosan olvasok, képzem magam, hogy bővítsem az ismereteimet.

A női jóga számomra több, mint egy testmozgás. A mai világban kifejezetten fontosnak tartom, hogy a nő újra NŐ tudjon lenni. Meg kell tanulnunk figyelni magunkra, a testünk jelzéseire, hogy újra összhangba tudjunk kerülni önmagunkkal és a természettel. Ebben segít ez a rendszer, a segítségével újra kapcsolódni tudunk önmagunkkal.

Képzések:

2014-2015: Narada Akadémia: Jógapszichológia és Életmódtanácsadó Képzés

2015-2018: Európa Akadémia: Professzionális Kineziológus képzés

2016-2017: Sivananda Jógaközpont: Jógaoktató képzés

2017-2018: Fény Jógaterápiás Intézet: Női jógaoktató képzés

 

 

  Harmóniában lenni – „Békében lenni Önmagaddal és a világgal” – számomra ezt jelenti a Jóga!

  Infó

  Telefon: +36 70 886 0521
  E-mail: kitti.budai1986@gmail.com

   

  Szakterületek

  • Sivananda jóga
  • Női jóga

   

  "A boldogság forrása nem rajtunk kívül, hanem bennünk van."