Időpont: 2024. január 20-tól 6 héten át  16:00 – 18:00

A tanfolyam díja: 21.000,- Ft

Foglalkozás vezető:
Buzogány Leonóra hatha jóga oktató 

A tanfolyam min. 5 fő és max. 12 fő részvételével indul!

Jelentkezés és befizetés online az alábbi linken lehetséges: https://harmoniajogastudio.hu/bejelentkezes/

MÉG NEM JÓGÁZTÁL, DE ÉRDEKEL, HOGY MILYEN ÉRZÉS ÉS SZÍVESEN KIPRÓBÁLNÁD? Ebben szeretnénk segíteni, és elindítjuk 6 alkalmas, egymásra épülő kezdő jóga tanfolyamunkat, melyben végig fogjuk a kezed és segítünk, hogy megértsd és megtapasztald a jóga áldásos hatásait. Az órák egymásra épülnek, így biztosított a fejlődés.

A JÓGÁBAN SEMMI MISZTIKUS nincs, egy tökéletességig csiszolt módszer a testi és lelki (pszichés) egészség elérésére és fenntartására, ahol a legalapvetőbb gyakorlatokkal ismerkedünk meg.

Az első és legfontosabb a LÉGZÉS. Jógagyakorlás közben speciális légzést alkalmazunk, amely különbözik a hétköznapokban megszokott légzésünktől. A jóga-légzés extra mennyiségű életerővel, ún. pránával tölti fel a testet, és ezt az EXTRA ENERGIÁt fogjuk hasznosítani a TESTHELYZETEKBEN, más néven ászanákban. 

 

A jóga-ászanák közös jellemzője, hogy stabil, mégis laza testtel végezzük őket, hogy az energiaáramlás akadálytalanul erősödjön fel az egész testben. Az ászanákkal operáló jógák közös elnevezése: HATHA JÓGA. Ennek sok válfaja fejlődött ki, de az alapok mindenütt azonosak.
Ha már lélegezni és helyesen tartani megtanultuk az ászanákat, a következő lépcsőben MEGTANULJUK A LÉGZÉST ÖSSZEKÖTNI A MOZGÁSSAL. Ez a harmónia segíti elő a tudat, az elme elcsendesedését, a gondolatok áramlásának megállítását. Elérkeztünk a ’FLOW’ állapothoz, amely megegyezik a MEDITÁCIÓ állapotával. Ebben az állapotban átéljük a belső békét és harmóniát.

Várunk szeretettel ♥