Kriszta & Ádám eseménye

Időpont: 2024. október 25. péntek 19:00-20:30    
Hozzájárulás: 4.000,- Ft.     
Foglalkozás vezető: Együd Kriszta jógaoktató, a stúdió vezetője és Kerényi Ádám hangtálterapeuta

A foglalkozásra bejelentkezés szükséges a www.harmoniajogastudio.hu bejelentkezés menü alatt.

Egy olyan élményre hívunk, melyen a feltöltő hangtálak rezgései és a jóga áramló mozdulatai együttesen fejtik ki hatásukat a testre, lélekre és elmére.

A tibeti hangtálak jótékony rezgéseket bocsájtanak ki, melyeket meditációs és gyógyító célokra használnak fel.

A hangtálak gyógyító hatásai:

Stresszcsökkentés: A hangtálak rezgései és hangjai segíthetnek ellazítani az elmét és a testet, csökkentve ezzel a stressz szintet. A mély hangok és a rezgések megnyugtató hatással lehetnek, segítve a relaxációt.

Meditáció és fókusz javítása: A hangtálak használata gyakran elősegíti a meditációs gyakorlatokat. A hangok segíthetnek az elme fókuszálásában és a meditációs állapot elérésében, hozzájárulva ezzel a mentális tisztasághoz.

Energiablokkok feloldása: Egyesek úgy vélik, hogy a hangtálak rezgései segíthetnek feloldani a testben lévő energiablokkokat, javítva ezzel a testi és lelki jólétet. A hangok hatással lehetnek az energiapályákra és a csakrákra.

Fájdalomcsillapítás: Bár nem helyettesítheti a hagyományos orvosi kezeléseket, a hangtálak relaxáló hatása segíthet csökkenteni a fájdalmat és a feszültséget. A rezgések és a hangok által keltett ellazulás hozzájárulhat a fájdalom enyhítéséhez.

Alvásminőség javítása: A hangtálak segíthetnek elérni a nyugodt és mélyebb alvást. A relaxáció elősegítése és a stressz csökkentése révén hozzájárulhatnak a jobb alvásminőséghez.

Kreativitás és érzelmi egyensúly: A hangtálak hangjai és rezgései stimulálhatják a kreatív gondolkodást és hozzájárulhatnak az érzelmi egyensúlyhoz. A relaxáció állapotában az emberek gyakran könnyebben hozzáférnek belső kreatív forrásaikhoz.

Fizikai gyógyulás: Egyes alternatív gyógyászati megközelítések szerint a hangtálak rezgései pozitív hatással lehetnek a fizikai gyógyulási folyamatokra, például a szövetek regenerációjára és a vérkeringés javítására.

Fontos, hogy a hangtálakat kiegészítő eszközként használjuk a mindennapi életben, és ne helyettesítsük velük a hagyományos orvosi kezeléseket, ha azok szükségesek!

Jógaflow élménye:

A jógaflow egy olyan jógastílus, amely az ászanák (jóga pózok) folyamatos áramlására helyezi a hangsúlyt. Az alapvető célja, hogy a gyakorlatok és a légzés összehangolásával egy zökkenőmentes és dinamikus mozgást jöjjön létre.

Egy jógaflow órán a pózok általában egy folyamaton belül épülnek egymásra, és az óra során a mozgás folytonossága és a légzés szinkronizálása áll a középpontban. Ez a megközelítés segíthet a mentális fókusz növelésében, valamint a test és az elme közötti kapcsolat erősítésében.

Ezen alkalommal a flow élmény egészül ki a hangtálakkal. A folyamatot azt teszi különlegessé, hogy teljesen improvizatívan alakul.

Várunk szeretettel: Kriszta és Ádám