Időpont: 2018. november 25. vasárnap 10:00 – 13:00

Hozzájárulás: 9.000,- Ft

Foglalkozás vezető: Szalóki Ildikó

A foglalkozásra bejelentkezés szükséges az ildiko@pontozottvilag.hu e-mail címen.

Ha az állandó önbántás, hibáztatás, a sikertelenség, a hibák kudarcnak könyvelése megkeseríti az életedet, akkor ideje egy új minőséget teremteni az életedben. Az önszeretet mindenki számára elérhető állapot, de tenni kell érte. Ha úgy érzed kész vagy végre önmagadra figyelni és megszeretni azt, aki valójában vagy, akkor ez a különleges workshop most neked szól.

Megtanulod a pontozó technika alapjait, és elkészíted életed első pontozott mandaláját, az önszeretet jegyében. A workshopon közös VEZETETT MEDITÁCIÓVAL IS SEGÍTJÜK A FOLYAMATOT.

Ne aggódj, ha úgy gondoltad eddig, hogy neked nincs kreativitásod és kézügyességed, akkor itt meg fogom mutatni neked, hogy igen is van! Mert az alkotó készség mindenkiben benne van. Ha pedig már eddig is kézműveskedtél, akkor tovább fejlesztheted a tudásodat.

Mindenkinek szüksége van Én-időre, amikor nincsenek gondok, zavaró külső tényezők, hanem csak te vagy és amit csinálsz. Ez a három óra tökéletesen alkalmas erre is. Kikapcsolódsz. A pontozás meditatív állapotba visz, így garantáltan kisimulsz a végére. És lesz még egy csudaszép szeretet-mandalád is. 🙂

Amit biztosítok:

  • eszközök a festéshez (pontozók használata, festék, alap)
  • 3 órányi figyelem, jelenlét, segítség és bátorítás, miközben megtanítom neked az alaplépéseket és a technikai fogásokat
  • egy nyugodt, az alkotást segítő és támogató környezet, melynek a Harmónia Jógastúdió ad helyet

Időpont: 2018. november 25. vasárnap 10:00-13:00

Így még lesz karácsony előtt időd a megtanult technikával sok-sok ajándékot készíteni:)

Hozzájárulás: 9.000,- Ft

A helyszínen megvásárolható lesz a pontozó kezdőcsomag is, de vásárolhatsz külön festékeket és pontozókészletet is. 

Jelentkezés: ildiko@pontozottvilag.hu

Foglalkozás vezető: Szalóki Ildikó