Szeretetmeditáció – Karácsonyra hangolódva

Időpont: 2018. december 15. szombat 18:00-19:30
Hozzájárulás: 2.000 Ft
A meditációt vezeti: Együd Krisztina 

A foglalkozásra bejelentkezés szükséges a www.harmoniajogastudio.hu bejelentkezés menü alatt.

Ahogy közeledünk a szeretet ünnepéhez, egyre feszültebbek, idegesebbek és fáradtak leszünk.

Ha megkérdezel a környezetedben bárkit vagy akár csak a saját családod példáját nézed, biztos előfordult legalább egyszer, amikor a karácsonyi készülődés veszekedésbe fulladt.
Mindenki meg akar felelni azoknak az elvárásoknak, amiket igazából csak mindenki magának teremt, mert azt hiszi, hogy ennek így kell lennie. Azt hiszi, hogy nincs karácsony ötféle vacsora menü nélkül, nincs karácsony ajándékok tömkelege nélkül. Mert ezt teszi mindenki, akkor mi miért cselekednénk másképp?

De vajon készülsz e az ünnepekre lélekben? Hogy ne a fa alatt legyen ezer cikk, hanem a lelked legyen gazdag? Hogyan? Számba veszed az elmúlt időszakot, mindent, ami nehézséget, fájdalmat okozott. Megtisztítod az érzelmi háttered, kitörölsz minden olyan negatív történést, amitől nehéz a lelked és úgy érzed, mázsás súlyokat cipelsz. Elengedsz, megbocsájtasz, megtisztulsz, búcsút intesz a muszájnak és szeretsz. Feltétel nélkül.

Tudom, mondani könnyű és nem is megy csettintésre. De valahol el kell kezdeni. Vagy ha már elkezdted, folytasd, lépésről lépésre haladj.
Ha szánsz magadra másfél órát a rohanásból, hidd el, többszörösen megtérül.

Én ott leszek és várlak, hogy elcsendesedjünk, együtt! A Szeretet terében!

Kriszta