Időpont: 2024. január 25. csütörtök  19:00 – 21:00

Részvételi díj: 4.000,- Ft

Tartja:
Holczer-Kiss Edina hatha jóga és flow jóga oktató

Jelentkezés és befizetés online: https://harmoniajogastudio.hu/bejelentkezes/

Egy különleges 2 órás jógaórára hívlak, ahol 2024 első teliholdjának energiája segít majd minket az elengedésben. Megfelelő alkalom arra, hogy hátrahagyjuk az előző év(ek) minden terhét, nézőpontját, testi és lelki blokkját, amelyek már nem szolgálnak minket többé. Az óra első felében felszabadulást és elengedést szolgáló jógaászanák fognak segíteni ebben, míg a második felében megnyitjuk szívünket az új befogadására.

A megszokottnál lassabb (de nem yin) típusú hatha jógaóránkat a 100%-os perui nyers vegán ceremoniális kakaó fogja támogatni. A kakaót a maják is használták ősi szertartásaikban és „isteni étel”-ként fogyasztották. Már akkor tudták, hogy rendkívül jól táplálja fizikai és energetikai testünket. A ceremónia elismeréssel fejezi ki a kakaó potenciálját, mely kaput nyit a lelkünk mélységeinek felismerésére. Fokozza a meditációs képességet és megnyitja a szívet. Magas antioxidáns és ásványi anyag tartalma miatt pedig egy igazi „super food”.

A kakaóval érdemes tisztelettel bánni, ami az óra alatt kísérőnkként fog vezetni minket a lélek érzékenyebb dimenzióiba. A hatások mélyebb megélése érdekében aznap ajánlott az alábbi egyszerű böjtöt betartani:
– előtte 3 órával már ne egyél
– délután már ne igyál kávét
– viszont igyál sok vizet előtte és utána is
– ha teheted, aznap kerüld a húst és a nehéz, fűszeres ételeket.

Várlak Titeket szeretettel egy közös oldódásra és egymás emelésével induljon az év felszabadultan új energiákkal: Edina ♥

PS: figyeld az eseményt, mert további érdekességeket osztok majd meg az óráról és a kakaó ceremóniáról