Ingyenes babajelbeszéd bemutató

Időpont: 2018. szeptember 14.  10:00 – 12:00

Foglalkozás vezető: Puskás Krisztina baba- és gyermekjelbeszéd oktató

Jelentkezés folyamatosan az info@harmoniajogastudio.hu email címen vagy a bejelentkezés menüpont alatt az órarendben.

AZ ANYA-KÖR VENDÉGE LESZ EZÚTTAL PUSKÁS KRISZTINA BABA- ÉS GYERMEKJELBESZÉD OKTATÓ, AKI 3 GYERMEK ÉDESANYJA ÉS ELMESÉLI, HOGYAN KEZDETT „BESZÉLGETNI” A JELEK SEGÍTSÉGÉVEL GYERMEKEIVEL MÉG AZELŐTT, HOGY MEGSZÓLALTAK VOLNA. HA KEDVED VAN, TE ÉS GYERMEKED IS MEGTANULHATOD!

A babajelbeszéd alapvetően halló anyukák és babák számra kifejlesztett kommunikációs módszer.

A babajelbeszéd a kézjelek használatát jelenti a pici, beszélni még nem tudó babákkal való kommunikáció során. Célja, hogy a szülő jobban megértse gyermekét, de elmondható az is, hogy a gyermek is jobban megérti a szülő által elmondottakat. Alapvetően halló szülőknek és gyermekeiknek lett megalkotva a módszer.
A babák keze 6 hónapos kortól képes arra, hogy akaratlagos mozgást végezzen, így ettől a kortól szoktuk ajánlani a módszer elsajátítását. Sok anyuka arról számol be, hogy a babája által mutatott első jel olyan jelentőséggel bír számára, mint mikor a gyermek elkezd beszélni, vagy éppen járni. Én is hasonlóan éltem meg ezt az időszakot két gyermekemmel is, és végül ezek az örömteli élmények vezettek ahhoz, hogy babajelbeszéd oktatással kezdtem el foglalkozni, immáron 3 éve. Óráimon a jelek tanításával egy valódi kincset, a kölcsönös megértés kincsét szeretném átadni a résztvevőknek.

♥ Szeretnéd, ha babád kevesebbet sírna és többet mosolyogna?
♥ Szeretnéd, ha még szorosabb, bensőségesebb lenne kapcsolatotok?
♥ Vagy egyszerűen csak szívesen „beszélgetnél” egy jót a csöppséggel a világ dolgairól?

Hozhatod babádat is, lehetőséged van az előadás alatt etetésre, gondozásra.

Várunk szeretettel ♥