Tégy végre csak magadért és szakadj ki a hétköznapokból. Gyere el négy napra az Őrségbe a Harmónia Jógastúdióval. Táborunk garantáltan segít újjászületni

A közösségi jóga csodája – A jógatábor

Szerintem te is aláírod, hogy igazán ritkán teszünk valamit csak magunkért. Valami igazán komolyat. Mert az, hogy elmegyünk fodrászhoz, kozmetikushoz, konditerembe, esetleg a párunkkal étterembe, az mondhatni lassan már hétköznapi kikapcsolódás. Persze ha anyuka vagy, akkor időnként ez is luxusszámba mehet. De én most tényleg valami olyasmire gondolok, ami valóban kizökkent a hétköznapokból, és tényleg csak rólad szól.

Például egy elvonulásra valahová messze, ahol a „madár se jár”, csak olyan hasonszőrű lelkek, mint te. Egy táborba.

És ne mond, hogy a tábor nálad Zánkával kimerült, vagy hogy az csak a gyermekeknek, a gyermekeidnek jár. Mert igenis szükségünk van nekünk, felnőtteknek is ilyen közösségi élményekre. Hogy miért? 

 

Mit ad a jógatábor neked?

Mert a tábor, főleg, ha az egy jógatábor

  • teljes ellazulást, relaxációt jelent már önmagában is.
  • mert végre arra fókuszálhatsz, ami a jóga lényege: a belsődre
  • mert olyan emberekkel lehetsz együtt, akik hasonló okokból lesznek ott, s ezért
  • az erők, a harmónia és a nyugalom összeadódik.

Mit gondolsz ezekről a dolgokról? Te képes lennél erre? Képes lennél eltölteni pár napot hasonlóan gondolkodó, megtisztulásra, békére vágyó felnőttekkel? Nem kell rá azonnal válaszolnod, gondold végig jól.

Mert én tudom, hogy nem egyszerű

  • elszakadni a hétköznapoktól,
  • kiszakadni a mindennapi rutinból,
  • elereszteni a gondokat, amelyek megoldásra várnak, és nem utolsó sorban
  • egy kicsit eltávolodni a családtól.

Ám ha mégis hajlasz arra, hogy tégy magadért, megéri eljátszani a gondolattal.

 

Miről szól a Harmónia Jógastudió tábora?

Tudom, hogy te is tudod, a mentális egészség és nyugalom fontos. De látom, ahogy kajánul mosolyogsz, amint lelki szemeid előtt megjelenik egy csapat mantrázó, jógázó, a csillagos égbolt alatt meditáló ember. Mert úgy hiszed, csodalények, nem evilágiak vagyunk. Még akkor is, ha te magad is jógázol. Mert egy táborba eljönni és tényleg mindentől elszakadni ijesztő lehet.

De nyomatékosan kérlek, felejtsd el az aggályaidat. Ne érezd magad furán, hanem add át a lényed az érzésnek: egy szerető közösségben pár napot eltölteni mindennél többet ér. Ez egy igazi utazás. Nem csak képletesen, hanem valójában is.

 

Jógatábor az Őrségben

 

Mert a nyári jógatábort az Őrség szívébe szervezzük, egy olyan helyre, amely már önmagában is feltölti az embert.

Tudom, hiszen ez immár a negyedik Harmónia Jógatábor lesz, ahol rengeteget szoktunk nevetni, természetesen meditálni is, és ahol életre szóló barátságok köttetnek.

A részletes helyszínleírást, a programokat, az árat ITT találod. Nézd meg, gondold végig és jelentkezz. Tudom, mit adhatunk neked. Szeretném, ha te is tudnád, és megtapasztalnád a közösségi jóga csodáját.

Szeretettel várjuk jelentkezésed.

Namaste